Hallberg & Söner AB

Gävleborgs län

Information

Hallberg & Söner AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Hallberg & Söner AB finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hallberg & Söner AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Hallberg & Söner AB har haft sedan 1994-01-01. Hallberg & Söner AB har funnits sedan och 1975-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hallberg & Söner AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hedbackav. 4, 826 61, Söderala men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6459320.

Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hallberg & Söner AB Privat, ej börsnoterat.

Hallberg & Söner AB har idag 556189-1648 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Hallberg, Kenth Erik -Hallberg, Lars Börje är den som för stunden ansvarar för Hallberg & Söner AB

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom maskingrävningsbranschen, äga och förvalta fastigheter, aktier och andelar samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bedrivas kiosk och tobakshandel samt spelrörelse.

I Hallberg & Söner AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hallberg, Lars Börje som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallberg, Kenth Erik som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .