Aktiebolaget Göran Enberg Isoleringsfirma

Gävleborgs län

Information

556187-4800 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget Göran Enberg Isoleringsfirma. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Göran Enberg Isoleringsfirma är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Aktiebolaget Göran Enberg Isoleringsfirma finns i.

Aktiebolaget Göran Enberg Isoleringsfirma har varit registrerat sedan 1974-05-28 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Göran Enberg Isoleringsfirma så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

Aktiebolaget Göran Enberg Isoleringsfirma är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Göran Enberg Isoleringsfirma är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Enberg, John Göran -Enberg, Lars-Göran -Enberg, Per Magnus

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Göran Enberg Isoleringsfirma så kan ni göra det på telefon genom 0270-14923 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall idka isolerings- och byggnadsrörelse samt äga och förvalta värdepapper och fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Göran Enberg Isoleringsfirma och det är Enberg, John Göran som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Enberg, Lars-Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Enberg, Per Magnus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Enberg, Inger Maria som är född 1933 och har titeln Suppleant, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor