Söderhamns Fasadrenoveringar Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Söderhamns Fasadrenoveringar Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Söderhamns Fasadrenoveringar Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Söderhamns Fasadrenoveringar Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Söderhamns Fasadrenoveringar Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1973-05-14. Men sedan 1973-01-01 så har Söderhamns Fasadrenoveringar Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Djupvik 985, 826 91, Söderhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Söderhamns Fasadrenoveringar Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-281163.

Söderhamn arbetar för att verksamheter som Söderhamns Fasadrenoveringar Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Söderhamns Fasadrenoveringar Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall utföra fasadputsningar och ställningsarbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Söderhamns Fasadrenoveringar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Söderhamns Fasadrenoveringar Aktiebolag och det är följande personer, Hägg, Lars Ulf som är född 1944 och har titeln VD, Hägg, Lars Ulf som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Yvonne Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Söderhamns Fasadrenoveringar Aktiebolag är 556180-5333.