Lindbergs Lastmaskiner AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall utföra entreprenadarbeten och driva åkeri samt bedriva förvaltning av aktier och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lindbergs Lastmaskiner AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är Lindbergs Lastmaskiner AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 1973-01-15 så skapades Lindbergs Lastmaskiner AB och bolaget är har F-skattsedel Lindbergs Lastmaskiner AB har haft det sedan 1994-01-01.

Lindbergs Lastmaskiner AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-08-27

556174-8541 är organisationsnummret för bolaget som finns i Söderhamn.

Just nu är Lindbergs Lastmaskiner AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Lindbergs Lastmaskiner AB så går det att nå dem via telefon på 0270-70250 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lindbergs Lastmaskiner AB är Lindberg, John Martin som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Karl Lennart som är född 1931 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .