Bäckmans Glas Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall utföra glasningsarbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bäckmans Glas Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är Bäckmans Glas Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 1972-08-31 så skapades Bäckmans Glas Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Bäckmans Glas Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Bäckmans Glas Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1972-01-01

556168-8085 är organisationsnummret för bolaget som finns i Söderhamn.

Just nu är Bäckmans Glas Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Bäckmans Glas Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0270-428484 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bäckmans Glas Aktiebolag är Jansson, Leif Gunnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Hans Gunnar Jörgen som är född 1974 och har titeln Suppleant, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, Flinck, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .