MEAB Reservdelsgrossisten Maskin Elektro Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Söderhamn finns det ett Aktiebolag som heter MEAB Reservdelsgrossisten Maskin Elektro Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar MEAB Reservdelsgrossisten Maskin Elektro Aktiebolag i Gävleborgs län. Söderhamn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

MEAB Reservdelsgrossisten Maskin Elektro Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1972-01-27 så har MEAB Reservdelsgrossisten Maskin Elektro Aktiebolag varit registrerat och sedan 1971-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är MEAB Reservdelsgrossisten Maskin Elektro Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med MEAB Reservdelsgrossisten Maskin Elektro Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bröksmyrav. 13, 826 40, Söderhamn. Vi ni istället prata med MEAB Reservdelsgrossisten Maskin Elektro Aktiebolag så kan ni göra det på 0270-426539.

Bolaget skall bedriva grossiströrelse för reservdelar till hushållsmaskiner, försäljning av vitvaror, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Högberg, Bo Christer som är född 1960 och har titeln VD, Högberg, Bo Christer som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Agneta Maria som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Högberg, Gudrun Marina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

MEAB Reservdelsgrossisten Maskin Elektro Aktiebolag har 556157-3725 som sitt organisationsnummer.