Bussgods Gävleborg Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bussgods Gävleborg Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Bussgods Gävleborg Aktiebolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bussgods Gävleborg Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bussgods Gävleborg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bussgods Gävleborg Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bussgods Gävleborg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stationsg. 1 A, 824 43, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0650-15310.

Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bussgods Gävleborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bussgods Gävleborg Aktiebolag har idag 556154-1995 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Hildebrand, Mats Ove -Jakobsson, Sven Åke Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Bussgods Gävleborg Aktiebolag

Bolaget skall inom Gävleborgs län samt angränsande områden bedriva eller genom avtal med andra trafikföretag bedriva bussgods- och bussterminalverksamhet samt därmed jämförlig verksamhet.

I Bussgods Gävleborg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jakobsson, Sven Åke som är född 1961 och har titeln Extern VD, Hildebrand, Mats Ove som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Harry Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anna Katarina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Björling, Lars Göran som är född 1949 och har titeln Suppleant, Engvers, Inger Birgitta som är född 1947 och har titeln SuppleantNilsson Sträng, Bernt Olov Torsten som är född 1953 och har titeln Suppleant, Boberg, Hans Joel som är född 1958 och har titeln Revisor, Månsson, Pär Mikael som är född 1959 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.