Abusagr International Centralhotellet AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och Abusagr International Centralhotellet AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Abusagr International Centralhotellet AB är ett av dem. Statusen för Abusagr International Centralhotellet AB är att Bolaget är aktivt.

Abusagr International Centralhotellet AB är ett Aktiebolag och skapades 1971-06-08. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Abusagr International Centralhotellet AB ska trivas.

I Söderhamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import och export huvudsakligen av livsmedel och kläder samt konsultverksamhet i anslutning härtill, driva hotell och restaurangrörelse, fastighetsförvaltning samt köp och försäljning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Abusagr International Centralhotellet AB inte är momsregistrerat.

Idag är Abusagr International Centralhotellet AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Abusagr International Centralhotellet AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-16060.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Abusagr International Centralhotellet AB är Abusagr, Khaled som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Abusagr, Suham som är född 1954 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Abusagr International Centralhotellet AB har 556147-7034 som sitt organisationsnummer.