Flodbergs Sport & Fritid Aktiebolag (Centrumhuset)

Gävleborgs län

Information

I Söderhamn finns det ett Aktiebolag som heter Flodbergs Sport & Fritid Aktiebolag (Centrumhuset). Det finns flera bolag som liknar Flodbergs Sport & Fritid Aktiebolag (Centrumhuset) i Gävleborgs län. Söderhamn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Flodbergs Sport & Fritid Aktiebolag (Centrumhuset) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1971-01-28 så har Flodbergs Sport & Fritid Aktiebolag (Centrumhuset) varit registrerat och sedan 1978-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Flodbergs Sport & Fritid Aktiebolag (Centrumhuset) Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Flodbergs Sport & Fritid Aktiebolag (Centrumhuset) så kan man gör det genom att posta ett brev till Stickv. 2, 826 40, Söderhamn. Vi ni istället prata med Flodbergs Sport & Fritid Aktiebolag (Centrumhuset) så kan ni göra det på 0270-41000.

Bolaget skall driva sportaffär, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Flodberg, Erik Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Flodberg, Harriet Kristina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Flodbergs Sport & Fritid Aktiebolag (Centrumhuset) har 556144-3721 som sitt organisationsnummer.