Linjemontörerna i Sverige AB

Gävleborgs län

Information

Linjemontörerna i Sverige AB är ett av många bolag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Linjemontörerna i Sverige AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Linjemontörerna i Sverige AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Linjemontörerna i Sverige AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1971-01-21. Men sedan 1971-01-01 så har Linjemontörerna i Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till BRÖKSMYRAVÄGEN 43, 826 40, Söderhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Linjemontörerna i Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-10450.

Söderhamn arbetar för att bolag som Linjemontörerna i Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Linjemontörerna i Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall utföra elmontage, projektering och konsultation inom elkraft och anslutande entreprenadverksamhet, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Linjemontörerna i Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Linjemontörerna i Sverige AB och det är följande personer, Söderholm, Leif Jörgen Anders som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Bertil Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderholm, Lisa Karolina som är född 1981 och har titeln Suppleant, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Linjemontörerna i Sverige AB är 556143-8648.