Aktiebolaget Ellgrens Mekaniska Verkstad

Gävleborgs län

Information

556143-2799 är organisationsnummer för företaget Aktiebolaget Ellgrens Mekaniska Verkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Ellgrens Mekaniska Verkstad är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Aktiebolaget Ellgrens Mekaniska Verkstad finns i.

Aktiebolaget Ellgrens Mekaniska Verkstad har varit registrerat sedan 1971-01-07 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Ellgrens Mekaniska Verkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1971-01-01.

Aktiebolaget Ellgrens Mekaniska Verkstad är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Ellgrens Mekaniska Verkstad är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Ellgrens Mekaniska Verkstad så kan ni göra det på telefon genom 0270-287032 eller genom brev på följande adress:
Kinsta 208, 826 92, Söderala

Bolaget skall driva mekanisk verkstad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Ellgrens Mekaniska Verkstad och det är Blom, Sven Börje som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Per Gunnar Martin som är född 1949 och har titeln Suppleant, Torstensson, Ulf Georg som är född 1941 och har titeln Revisor, Kilafors Revision KRAB som är född och har titeln Revisor,