Handelshuset i Bålsta Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Handelshuset i Bålsta Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Handelshuset i Bålsta Aktiebolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Handelshuset i Bålsta Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Handelshuset i Bålsta Aktiebolag har funnits sedan och 1970-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Handelshuset i Bålsta Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Produktv. 11, 820 22, Sandarne men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-469091.

Söderhamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Handelshuset i Bålsta Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Handelshuset i Bålsta Aktiebolag har idag 556138-8835 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Handelshuset i Bålsta Aktiebolag

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter samt uthyrning och försäljning av entreprenadmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

I Handelshuset i Bålsta Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bruerberg, Håkan André som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Näätänen, Henry Matti som är född 1975 och har titeln Suppleant, Jennel, Claes Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Andersson, Mats Håkan som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .