Bygg Bengt i Söderhamn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och Bygg Bengt i Söderhamn Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Bygg Bengt i Söderhamn Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bygg Bengt i Söderhamn Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bygg Bengt i Söderhamn Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1970-07-09. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bygg Bengt i Söderhamn Aktiebolag ska trivas.

Bygg Bengt i Söderhamn Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderhamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva byggnadsrörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bygg Bengt i Söderhamn Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1970-01-01.

Idag är Bygg Bengt i Söderhamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Bygg Bengt i Söderhamn Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-425820.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bygg Bengt i Söderhamn Aktiebolag är Södergren, Bengt Erik som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Södergren, Per Magnus som är född 1977 och har titeln Suppleant, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Öqvist, Nils Hugo Göran som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Bygg Bengt i Söderhamn Aktiebolag har 556137-3415 som sitt organisationsnummer.