Åkes Måleri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Åkes Måleri Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Åkes Måleri Aktiebolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Åkes Måleri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Åkes Måleri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Åkes Måleri Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Åkes Måleri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mohed 323, 826 92, Söderala men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-425089.

Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Åkes Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Åkes Måleri Aktiebolag har idag 556121-7729 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Åkes Måleri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva målerirörelse samt uppfödning, träning och tävling med hästar och därmed förenlig verksamhet.

I Åkes Måleri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Erik Staffan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, West, Hans Mikael som är född 1962 och har titeln Suppleant, Holmgren, Curt Hildor som är född 1933 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .