Guldrutans Kafferosteri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Söderhamn finns det ett Aktiebolag som heter Guldrutans Kafferosteri Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Guldrutans Kafferosteri Aktiebolag i Gävleborgs län. Söderhamn är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Guldrutans Kafferosteri Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1968-07-10 så har Guldrutans Kafferosteri Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Guldrutans Kafferosteri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Guldrutans Kafferosteri Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till G. Stugsundsv. 27, 826 50, Söderhamn. Vi ni istället prata med Guldrutans Kafferosteri Aktiebolag så kan ni göra det på 0270-12608.

Bolaget skall utföra rostning av samt idka handel med kaffe samt bedriva försäljning och service av storköksutrustning ävensom idak därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Johnsson, Lars-Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johnsson, Lars Mikael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Biller, Lena Kristina som är född 1982 och har titeln Suppleant, Halvarsson, Linda Christina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Guldrutans Kafferosteri Aktiebolag har 556118-2451 som sitt organisationsnummer.