Söderhamns Buss & Truck AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Söderhamns Buss & Truck AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. Söderhamns Buss & Truck AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Söderhamns Buss & Truck AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556063-0559.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0270-429450 alternativt besöka eller skicka post till Söderhamns Buss & Truck AB på följande adress Arend Stykes v. 11, 826 50, Söderhamn.

Söderhamns Buss & Truck AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Söderhamns Buss & Truck AB så sitter följande personer i styrelsen: Andersson, Sven Jonas Samuel som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Bertilsson, Stig Olof som är född 1954 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verkstadsrörelse samt härmed förenlig verksamhet samt tillverkning och försäljning av fordon och fordonstillbehör och konsultverksamhet inom teknik- och kollektivtrafiksområdet.