Aktiebolaget Lindor Strand

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska idka tillverkning och försäljning av skyltutrustning, tekniska instrument och likande varor i parti och minut samt bedriva tillverkning och försäljning av legoarbeten inom metallindustrin, utföra sjötransporter och yrkesmässig båttrafik, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Lindor Strand vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är Aktiebolaget Lindor Strand ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 1953-11-07 så skapades Aktiebolaget Lindor Strand och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Lindor Strand har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Lindor Strand är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556058-6561 är organisationsnummret för företaget som finns i Söderhamn.

Just nu är Aktiebolaget Lindor Strand Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Lindor Strand så går det att nå dem via telefon på 0270-10050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Lindor Strand är Elffors, Karl Micael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anders Harry som är född 1963 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .