Aktiebolaget Herrtvätten

Gävleborgs län

Information

Aktiebolaget Herrtvätten hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Aktiebolaget Herrtvätten finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Herrtvätten tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Herrtvätten har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Herrtvätten har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Herrtvätten så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsg. 20, 826 30, Söderhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-41872.

Söderhamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget Herrtvätten Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Herrtvätten har idag 556051-1841 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Herrtvätten

Bolaget skall driva tvätterirörelse, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Herrtvätten så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hammarsten, John Åke Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarsten, Per Daniel som är född 1975 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .