Alen Livs AB

Gävleborgs län

Information

Alen Livs AB är ett bolag som finns i Söderhamn. I Alen Livs AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Håkansson, Jan Erik Åke som är född 1947 och har titeln VD, Håkansson, Jan Erik Åke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Karl Erik Harry som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Bo Lennart som är född 1959 och har titeln Suppleant, Andersson, Eva Elisabet som är född 1963 och har titeln Revisor, Karlsson, Jan Östen som är född 1952 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Alen Livs AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Alen Livs AB på telefon 0720-18948.

Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva detlajhandels- rörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet, liksom äga och förvalta värdepapper.

Idag är Alen Livs AB av bolagstypen Aktiebolag.

Alen Livs AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Alen Livs AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Alen Livs AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Alen Livs AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Håkansson, Jan Erik Åke

Alen Livs AB har 556003-1634 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.