Kyrkbydalens Fingjuteri

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderhamn och Kyrkbydalens Fingjuteri är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kyrkbydalens Fingjuteri är ett av dem. Statusen för Kyrkbydalens Fingjuteri är att Bolaget är aktivt.

Kyrkbydalens Fingjuteri är ett Enskild firma och skapades 1997-09-02. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kyrkbydalens Fingjuteri ska trivas.

Kyrkbydalens Fingjuteri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Söderhamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Gjutning av ädla metaller, specialsvetsningar, plåt och maskinarbeten, legojobb inom metallbranschen och servicearbeten såsom svetsning av rostfritt aluminium, material inom livsmedelsindustrin typ kvarnar, blandare, tankar till pumpstationer. Reparationer av aluminium typ sprickor, svarvning, fräsning och plåtbeckning av alla förekommande metaller.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kyrkbydalens Fingjuteri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Kyrkbydalens Fingjuteri och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Kyrkbydalens Fingjuteri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-428398.

.

De som är på något sätt har med Kyrkbydalens Fingjuteri är Persson, Olof Örjan som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kyrkbydalens Fingjuteri har 551229-XXXX som sitt organisationsnummer.