Salong Cerise

Gävleborgs län

Information

551015-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Salong Cerise. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Cerise är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Salong Cerise finns i.

Salong Cerise har varit registrerat sedan 1984-09-17 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Cerise så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Salong Cerise är och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Salong Cerise är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Cerise så kan ni göra det på telefon genom 0270-30057 eller genom brev på följande adress:

Damfrisering.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Cerise och det är Eriksson, Yvonne Elisabet som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,