MO Reparationsverkstad

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderhamn och MO Reparationsverkstad är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och MO Reparationsverkstad är ett av dem. Statusen för MO Reparationsverkstad är att Bolaget är aktivt.

MO Reparationsverkstad är ett Enskild firma och skapades 1998-09-17. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där företaget finns i jobbar för att företag som MO Reparationsverkstad ska trivas.

MO Reparationsverkstad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-14. I Söderhamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Laga små motorer samt bilar och cyklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MO Reparationsverkstad är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-14.

Idag är MO Reparationsverkstad och det finns flera företag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med MO Reparationsverkstad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med MO Reparationsverkstad är Smedhäll, Sven Gunnar som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

MO Reparationsverkstad har 541019-XXXX som sitt organisationsnummer.