Christians Mek och Svets

Gävleborgs län

Information

Legosvetsning, maskinbearbetning (fräsning, svarvning, borrning). Reparationer av utrustning såsom gräsklippare, mossrivare, jordfräsar, cyklar, mopeder, utombordsmotorer, inombordsmotorer, bil-ar, husvagnar, snöslungor, snöskotrar, pumpar, transportörer, balkkonstruktioner, cisterner, rörledningar, ventiler, växellådor, traktorer, harvar, traktorskopor, och övrig utrustning som finns inom jordbruket. Egen tillverkning av järnvaruprodukter. Försäljning av järnvaror. Bilreparationer.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Christians Mek och Svets vars bolagstyp är Enskild firma.

I Söderhamn så är Christians Mek och Svets ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 1996-06-04 så skapades Christians Mek och Svets och bolaget är har F-skattsedel Christians Mek och Svets har haft det sedan 1996-01-01.

Christians Mek och Svets är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

540525-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Söderhamn.

Just nu är Christians Mek och Svets och det finns många bolag som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Christians Mek och Svets så går det att nå dem via telefon på 0270-60232 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Christians Mek och Svets är Christianson, Mats Göran som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .