Söderala Trätjänst

Gävleborgs län

Information

530914-XXXX är organisationsnummer för företaget Söderala Trätjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Söderala Trätjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Söderala Trätjänst finns i.

Söderala Trätjänst har varit registrerat sedan 1982-02-22 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Söderala Trätjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Söderala Trätjänst är och det finns flera bolag i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Söderala Trätjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Söderala Trätjänst så kan ni göra det på telefon genom 0270-287417 eller genom brev på följande adress:

Legoarbeten inom snickeribranschen samt tillverkning av egna produkter som köksinredningar, furumöbler och specialsnickerier.

Det finns olika personer som har en koppling med Söderala Trätjänst och det är Engberg, Jan Gunnar som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,