Ericsson's Business Line

Gävleborgs län

Information

530712-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ericsson's Business Line. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ericsson's Business Line är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Ericsson's Business Line finns i.

Ericsson's Business Line har varit registrerat sedan 1997-02-05 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ericsson's Business Line så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Ericsson's Business Line är och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Ericsson's Business Line är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ericsson's Business Line så kan ni göra det på telefon genom 070-6089911 eller genom brev på följande adress:

Handel med kläder och presentartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Ericsson's Business Line och det är Eriksson, Anders Tomas som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,