Yrkes o Profilkläder i Söderhamn

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderhamn och Yrkes o Profilkläder i Söderhamn är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Yrkes o Profilkläder i Söderhamn är ett av dem. Statusen för Yrkes o Profilkläder i Söderhamn är att Bolaget är aktivt.

Yrkes o Profilkläder i Söderhamn är ett Enskild firma och skapades 1994-07-18. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Yrkes o Profilkläder i Söderhamn ska trivas.

Yrkes o Profilkläder i Söderhamn är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderhamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med arbetskläder, skor profilkläder och skyddsutrustning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Yrkes o Profilkläder i Söderhamn är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Yrkes o Profilkläder i Söderhamn och det finns flera bolag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Yrkes o Profilkläder i Söderhamn så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-10029.

.

De som är på något sätt har med Yrkes o Profilkläder i Söderhamn är Magnusson, Sven Gunnar som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Yrkes o Profilkläder i Söderhamn har 521010-XXXX som sitt organisationsnummer.