Filial af K/S Sweden Real Estate Portfolio, Sverige, Danmark

Gävleborgs län

Information

Filialen skall bedriva uthyrningsverksamhet beträffande fastighet i Sverige.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Filial af K/S Sweden Real Estate Portfolio, Sverige, Danmark vars bolagstyp är Filial.

I Söderhamn så är Filial af K/S Sweden Real Estate Portfolio, Sverige, Danmark ett av många bolag vars bolagstyp är Filial och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 2006-08-04 så skapades Filial af K/S Sweden Real Estate Portfolio, Sverige, Danmark och företaget är har F-skattsedel Filial af K/S Sweden Real Estate Portfolio, Sverige, Danmark har haft det sedan 2006-12-07.

Filial af K/S Sweden Real Estate Portfolio, Sverige, Danmark är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-12-07

516404-0460 är organisationsnummret för företaget som finns i Söderhamn.

Just nu är Filial af K/S Sweden Real Estate Portfolio, Sverige, Danmark och det finns många företag som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Filial af K/S Sweden Real Estate Portfolio, Sverige, Danmark så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -Thygesen, Hans

Följande personer är på något sätt aktiva inom Filial af K/S Sweden Real Estate Portfolio, Sverige, Danmark är Thygesen, Hans som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Ahnström, Kurt Kennert som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Fjelner, Sven Håkan Daniel som är född 1961 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .