Tönshammars Maskinverkstad

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderhamn och Tönshammars Maskinverkstad är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Tönshammars Maskinverkstad är ett av dem. Statusen för Tönshammars Maskinverkstad är att Bolaget är aktivt.

Tönshammars Maskinverkstad är ett Enskild firma och skapades 1995-09-19. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tönshammars Maskinverkstad ska trivas.

Tönshammars Maskinverkstad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Söderhamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Mekanisk verkstad med inriktning på maskinbearbetning och reparationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tönshammars Maskinverkstad är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Tönshammars Maskinverkstad och det finns flera bolag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Tönshammars Maskinverkstad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-15771.

.

De som är på något sätt har med Tönshammars Maskinverkstad är Gustafsson, Tage Håkan som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tönshammars Maskinverkstad har 511101-XXXX som sitt organisationsnummer.