Ekmarks Trä o Plåt Renoveringar

Gävleborgs län

Information

510802-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ekmarks Trä o Plåt Renoveringar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekmarks Trä o Plåt Renoveringar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Ekmarks Trä o Plåt Renoveringar finns i.

Ekmarks Trä o Plåt Renoveringar har varit registrerat sedan 1982-04-19 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekmarks Trä o Plåt Renoveringar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Ekmarks Trä o Plåt Renoveringar är och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Ekmarks Trä o Plåt Renoveringar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ekmarks Trä o Plåt Renoveringar så kan ni göra det på telefon genom 070-3703781 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet innefattande trä- och plåtarbeten samt fasadrenoveringar.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekmarks Trä o Plåt Renoveringar och det är Ekmark, Lars Tommy som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,