Kinstaby HR Konsult

Gävleborgs län

Information

500901-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kinstaby HR Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kinstaby HR Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Kinstaby HR Konsult finns i.

Kinstaby HR Konsult har varit registrerat sedan 2008-02-04 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kinstaby HR Konsult så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kinstaby HR Konsult är och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Kinstaby HR Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kinstaby HR Konsult så kan ni göra det på telefon genom 070-3525732 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom pedagogik, ledarskap coaching, process- och projektstöd, organisationsöversyn, handledning och kortare chefsuppdrag

Det finns olika personer som har en koppling med Kinstaby HR Konsult och det är Stenquist, Anders Verner som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,