Handkraft massageterapi Lena Källman

Gävleborgs län

Information

500702-XXXX är organisationsnummer för bolaget Handkraft massageterapi Lena Källman. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handkraft massageterapi Lena Källman är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Handkraft massageterapi Lena Källman finns i.

Handkraft massageterapi Lena Källman har varit registrerat sedan 1997-02-17 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handkraft massageterapi Lena Källman så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Handkraft massageterapi Lena Källman är och det finns flera bolag i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Handkraft massageterapi Lena Källman är följande:

Vill ni komma i kontakt med Handkraft massageterapi Lena Källman så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Massageterapeutiska behandlingar i förebyggande och rehabiliterande syfte.

Det finns olika personer som har en koppling med Handkraft massageterapi Lena Källman och det är Hedström Källman, Lena Ingegärd som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,