Tradevital

Gävleborgs län

Information

500526-XXXX är organisationsnummer för företaget Tradevital. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tradevital är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Tradevital finns i.

Tradevital har varit registrerat sedan 2006-10-21 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tradevital så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-05.

Tradevital är och det finns flera bolag i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Tradevital är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tradevital så kan ni göra det på telefon genom 0270-281233 eller genom brev på följande adress:

Konsulttjänster inom marknadsföring och reklam, främst avseende importerade industriprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Tradevital och det är Thorén, Carl Torsten som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,