LAC - konsult

Gävleborgs län

Information

500416-XXXX är organisationsnummer för företaget LAC - konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LAC - konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som LAC - konsult finns i.

LAC - konsult har varit registrerat sedan 1987-09-28 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för LAC - konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

LAC - konsult är och det finns flera bolag i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för LAC - konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med LAC - konsult så kan ni göra det på telefon genom 0270-31235 eller genom brev på följande adress:

Allmän konsultverksamhet inom byggbranschen, projektering, statistiska beräkningar och rådgivning.

Det finns olika personer som har en koppling med LAC - konsult och det är Kallberg, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,