Sobra Antik

Gävleborgs län

Information

500124-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Sobra Antik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sobra Antik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Sobra Antik finns i.

Sobra Antik har varit registrerat sedan 2004-04-01 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sobra Antik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-09.

Sobra Antik är och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Sobra Antik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sobra Antik så kan ni göra det på telefon genom 0270-18600 eller genom brev på följande adress:

Köp och försäljning av antikviteter.

Det finns olika personer som har en koppling med Sobra Antik och det är Enqvist, Jan Olov som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,