Pallins Tapetserarverkstad

Gävleborgs län

Information

Pallins Tapetserarverkstad hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Pallins Tapetserarverkstad finns. I Söderhamn så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Pallins Tapetserarverkstad tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Pallins Tapetserarverkstad har haft sedan 1994-01-01. Pallins Tapetserarverkstad har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Pallins Tapetserarverkstad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0270-15094.

Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Pallins Tapetserarverkstad har idag 490927-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Pallins Tapetserarverkstad

Tapetserare och övriga inom branschen förekommande arbeten

I Pallins Tapetserarverkstad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pallin, Alf Bjarne Roland som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .