NIFKON Norrala Industri & Fastighetskonsult

Gävleborgs län

Information

NIFKON Norrala Industri & Fastighetskonsult är ett av många bolag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som NIFKON Norrala Industri & Fastighetskonsult finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

NIFKON Norrala Industri & Fastighetskonsult är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-04-24.

NIFKON Norrala Industri & Fastighetskonsult som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1996-04-12. Men sedan 1996-01-01 så har NIFKON Norrala Industri & Fastighetskonsult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på NIFKON Norrala Industri & Fastighetskonsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-35385.

Söderhamn arbetar för att bolag som NIFKON Norrala Industri & Fastighetskonsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för NIFKON Norrala Industri & Fastighetskonsult. Det finns flera bolag i Gävleborgs län.

Handel med sågverksprodukter, elhandmaskiner, industri- förnödenheter såsom handverktyg, elverktyg, slipmaterial mätinstrument samt konsultverksamhet inom fastigheter, bokföring i data.

Firmatecknare för NIFKON Norrala Industri & Fastighetskonsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till NIFKON Norrala Industri & Fastighetskonsult och det är följande personer, Engman, Erik Roland som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för NIFKON Norrala Industri & Fastighetskonsult är 481201-XXXX.