Söderhamns Tidnings Civiltryckeri, Jan Larsson

Gävleborgs län

Information

I Söderhamn finns det ett Enskild firma som heter Söderhamns Tidnings Civiltryckeri, Jan Larsson. Det finns flera bolag som liknar Söderhamns Tidnings Civiltryckeri, Jan Larsson i Gävleborgs län. Söderhamn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Söderhamns Tidnings Civiltryckeri, Jan Larsson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2000-12-19 så har Söderhamns Tidnings Civiltryckeri, Jan Larsson varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Söderhamns Tidnings Civiltryckeri, Jan Larsson och det finns fler bolag som är det i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Söderhamns Tidnings Civiltryckeri, Jan Larsson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Söderhamns Tidnings Civiltryckeri, Jan Larsson så kan ni göra det på 0270-60015.

Tryckerirörelse.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Larsson, Jan Rune som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Söderhamns Tidnings Civiltryckeri, Jan Larsson har 481001-XXXX som sitt organisationsnummer.