Lenas Herrfrisering

Gävleborgs län

Information

480903-XXXX är organisationsnummer för företaget Lenas Herrfrisering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lenas Herrfrisering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Lenas Herrfrisering finns i.

Lenas Herrfrisering har varit registrerat sedan 1977-10-31 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lenas Herrfrisering så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lenas Herrfrisering är och det finns flera bolag i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Lenas Herrfrisering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lenas Herrfrisering så kan ni göra det på telefon genom 0270-18940 eller genom brev på följande adress:

Herrfrisering.

Det finns olika personer som har en koppling med Lenas Herrfrisering och det är Sundell, Lena Gunilla som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,