Bergviks Snickeri

Gävleborgs län

Information

Bergviks Snickeri hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Bergviks Snickeri finns. I Söderhamn så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Bergviks Snickeri tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Bergviks Snickeri har haft sedan 1994-01-01. Bergviks Snickeri har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bergviks Snickeri så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0270-423055.

Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Bergviks Snickeri har idag 470526-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bergviks Snickeri

Snickerirörelse.

I Bergviks Snickeri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindberg, Kjell Einar som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .