Firma Uppvalls Rör och Gräv

Gävleborgs län

Information

I Söderhamn finns det ett Enskild firma som heter Firma Uppvalls Rör och Gräv. Det finns flera företag som liknar Firma Uppvalls Rör och Gräv i Gävleborgs län. Söderhamn är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Firma Uppvalls Rör och Gräv är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1997-11-14 så har Firma Uppvalls Rör och Gräv varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Firma Uppvalls Rör och Gräv och det finns fler företag som är det i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Firma Uppvalls Rör och Gräv så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Firma Uppvalls Rör och Gräv så kan ni göra det på 070-6709586.

Åkeri- och schaktningsverksamhet, rörarbeten, handel med värde- papper, fastighetsförvaltning samt därtill hörande verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Uppvall, Rolf Svante som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Firma Uppvalls Rör och Gräv har 460610-XXXX som sitt organisationsnummer.