Söderhamns Vapen och Smide, Sven-Olov Spansk

Gävleborgs län

Information

441013-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Söderhamns Vapen och Smide, Sven-Olov Spansk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Söderhamns Vapen och Smide, Sven-Olov Spansk är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Söderhamns Vapen och Smide, Sven-Olov Spansk finns i.

Söderhamns Vapen och Smide, Sven-Olov Spansk har varit registrerat sedan 1981-03-30 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Söderhamns Vapen och Smide, Sven-Olov Spansk så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Söderhamns Vapen och Smide, Sven-Olov Spansk är och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Söderhamns Vapen och Smide, Sven-Olov Spansk är följande:

Vill ni komma i kontakt med Söderhamns Vapen och Smide, Sven-Olov Spansk så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Vapenreparationer och smidesverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Söderhamns Vapen och Smide, Sven-Olov Spansk och det är Spansk, Sven Olof som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,