Fastighetsfirman Fredsgatan

Gävleborgs län

Information

440819-XXXX är organisationsnummer för företaget Fastighetsfirman Fredsgatan. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighetsfirman Fredsgatan är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Fastighetsfirman Fredsgatan finns i.

Fastighetsfirman Fredsgatan har varit registrerat sedan 1979-10-01 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighetsfirman Fredsgatan så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-15.

Fastighetsfirman Fredsgatan är och det finns flera bolag i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Fastighetsfirman Fredsgatan är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsfirman Fredsgatan så kan ni göra det på telefon genom 08-7300639 eller genom brev på följande adress:

Hyra ut fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighetsfirman Fredsgatan och det är Strand, Bo Torkel som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,