Söderhamns Auktionshall

Gävleborgs län

Information

440523-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Söderhamns Auktionshall. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Söderhamns Auktionshall är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Söderhamns Auktionshall finns i.

Söderhamns Auktionshall har varit registrerat sedan 1997-08-13 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Söderhamns Auktionshall så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Söderhamns Auktionshall är och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Söderhamns Auktionshall är följande:

Vill ni komma i kontakt med Söderhamns Auktionshall så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Auktionsverksamhet samt presentbod.

Det finns olika personer som har en koppling med Söderhamns Auktionshall och det är Wiklund, Gun Birgitta som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,