Söderhamns antik och metall

Gävleborgs län

Information

440430-XXXX är organisationsnummer för företaget Söderhamns antik och metall. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Söderhamns antik och metall är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Söderhamns antik och metall finns i.

Söderhamns antik och metall har varit registrerat sedan 1996-11-20 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Söderhamns antik och metall så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Söderhamns antik och metall är och det finns flera bolag i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Söderhamns antik och metall är följande:

Vill ni komma i kontakt med Söderhamns antik och metall så kan ni göra det på telefon genom 0270-285213 eller genom brev på följande adress:

Handel med antikviteter, guld, silver, mynt, frimärken och begagnat gods såsom möbler, lampor, glas, porslin och böcker.

Det finns olika personer som har en koppling med Söderhamns antik och metall och det är Eriksson, Åke Sören som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,