Placego Innovation, PI

Gävleborgs län

Information

Placego Innovation, PI hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Placego Innovation, PI finns. I Söderhamn så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Placego Innovation, PI tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Placego Innovation, PI har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Placego Innovation, PI så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Placego Innovation, PI har idag 410826-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Placego Innovation, PI

Innovation, utveckling och forskning inom tillämpad psykofysiologi plattformande multidisciplinär systemintegrering av stressmedicin och hälsopsykofysiologi.

I Placego Innovation, PI så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är von Schéele, Bo Herman Carl som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .