Björklund & Assoc Holistic Management

Gävleborgs län

Information

Björklund & Assoc Holistic Management är ett av många företag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Björklund & Assoc Holistic Management finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Björklund & Assoc Holistic Management är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Björklund & Assoc Holistic Management som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1988-05-16. Men sedan 1998-01-01 så har Björklund & Assoc Holistic Management varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Björklund & Assoc Holistic Management så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3784848.

Söderhamn arbetar för att företag som Björklund & Assoc Holistic Management ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Björklund & Assoc Holistic Management. Det finns flera företag i Gävleborgs län.

Konsult-, utrednings- och uppdragsverksamhet inom forskning och utveckling, marknadsföring, företagsledning, produktion och innovationer inom kemi och kemiteknik.

Firmatecknare för Björklund & Assoc Holistic Management är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Björklund & Assoc Holistic Management och det är följande personer, Björklund, James Axel Christer som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, Lang, Inger Suzanne som är född 1950 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för Björklund & Assoc Holistic Management är 410318-XXXX.