Leif Keller konstruktion

Gävleborgs län

Information

Leif Keller konstruktion är ett företag som finns i Söderhamn. I Leif Keller konstruktion finns det lite olika personer som är förknippade och det är Keller, Leif Torbjörn som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Leif Keller konstruktion så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Leif Keller konstruktion på telefon 0270-18617.

Konsulterande verksamhet avseende konstruktion av maskiner, verktyg och liknande t ex skogsmaskiner, fixturer och verktyg för skärande bearbetning företrädesvis inom verksastadsindustrin.

Idag är Leif Keller konstruktion av bolagstypen Enskild firma.

Leif Keller konstruktion är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Leif Keller konstruktion innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-29 och Leif Keller konstruktion är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-03-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Leif Keller konstruktion så är det följande:

Leif Keller konstruktion har 400911-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.