Ing firma Nils Johansson

Gävleborgs län

Information

I Söderhamn finns det ett Enskild firma som heter Ing firma Nils Johansson. Det finns flera bolag som liknar Ing firma Nils Johansson i Gävleborgs län. Söderhamn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Ing firma Nils Johansson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1992-11-02 så har Ing firma Nils Johansson varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Ing firma Nils Johansson och det finns fler bolag som är det i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Ing firma Nils Johansson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Ing firma Nils Johansson så kan ni göra det på 0270-13964.

Försäljning av nya och beg verktygsmaskiner och därtill hörande verktyg, konsultuppdarg inom verkstadsindustrin. maskinvärderingar.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Johansson, Nils som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Ing firma Nils Johansson har 380419-XXXX som sitt organisationsnummer.