El-Tekniska Kommanditbolaget Rolf & Gunhild Åhlenius

Gävleborgs län

Information

986000-1610 är organisationsnummer för företaget El-Tekniska Kommanditbolaget Rolf & Gunhild Åhlenius. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som El-Tekniska Kommanditbolaget Rolf & Gunhild Åhlenius är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Söderhamn som är den kommunen som El-Tekniska Kommanditbolaget Rolf & Gunhild Åhlenius finns i.

El-Tekniska Kommanditbolaget Rolf & Gunhild Åhlenius har varit registrerat sedan 1974-05-06 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för El-Tekniska Kommanditbolaget Rolf & Gunhild Åhlenius så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-13.

El-Tekniska Kommanditbolaget Rolf & Gunhild Åhlenius är och det finns flera bolag i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för El-Tekniska Kommanditbolaget Rolf & Gunhild Åhlenius är följande:
; Kommanditbolagets firma tecknas av deltagarna var för sig.

Vill ni komma i kontakt med El-Tekniska Kommanditbolaget Rolf & Gunhild Åhlenius så kan ni göra det på telefon genom 0270-16705 eller genom brev på följande adress:
Oxtorgsg. 9 B, 826 32, Söderhamn

Bedriva installationsrörelse i bolag.

Det finns olika personer som har en koppling med El-Tekniska Kommanditbolaget Rolf & Gunhild Åhlenius och det är Åhlenius, Gunhild som är född 1938 och har titeln Komplementär, Åhlenius, Rolf Bertil som är född 1934 och har titeln Kommanditdelägare,