Dahlström & Ullbergs Frisersalong eftr Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

986000-0133 är organisationsnummer för bolaget Dahlström & Ullbergs Frisersalong eftr Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dahlström & Ullbergs Frisersalong eftr Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Söderhamn som är den kommunen som Dahlström & Ullbergs Frisersalong eftr Handelsbolag finns i.

Dahlström & Ullbergs Frisersalong eftr Handelsbolag har varit registrerat sedan 1947-11-03 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Dahlström & Ullbergs Frisersalong eftr Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Dahlström & Ullbergs Frisersalong eftr Handelsbolag är och det finns flera bolag i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Dahlström & Ullbergs Frisersalong eftr Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Dahlström & Ullbergs Frisersalong eftr Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0270-12832 eller genom brev på följande adress:
N. Hamng. 7, 826 30, Söderhamn

Frisersalong.

Det finns olika personer som har en koppling med Dahlström & Ullbergs Frisersalong eftr Handelsbolag och det är Olsson, Axel Olof som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Olsson, Barbro som är född 1946 och har titeln Bolagsman,